Térkép

Képek

Leírás

1103 m2 alapterületű kivett lakóház, udvar. Tul.hányad: 2/2 Az ingatlan a tulajdoni lap, valamint az adó- és értékbizonyítvány alapján az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik: Az adó- és értékbizonyítvány adatai alapján az ingatlan alapterülete: 1103 m2. A lakóház a 70-es vagy 80-as években épült háromszintes (pince, földszint, tetőtér) épület. A lakóház szerkezetileg jól megépített stabil felépítésű épület. Az épület beton alappal és lábazattal, tégla falazattal a pince és a földszint felett „vb” szilárd födémmel, faszerkezetű nyeregtetővel cserép fedéssel készült. A földszinti nyílászárók eredeti faszerkezetek, a tetőtérbeépítésnél kettős üvegezésű műanyag szerkezetek. Jelenleg a lakóházban két fizikailag elkülönült lakás található. Földszinten és a tetőtérben található az egy egy lakás. A lakások közmüvek szempontjából nincsenek leválasztva. A lakóház földszinti lakásának általános állapota átlagos. A tetőtéri lakás állapota átlagosnál gyengébb befejezettlen állapotú. A pince mely jelenleg tárolóként üzemel, száraz, használható állapotú. Mindkét lakásban a fürdőszoba berendezett, a tetőtéri lakásban azonban az oldalfalak csempe burkolata lebontásra került. A lakóház hasznos alapterülete: Pince; 100,00 m2 Földszint: 100,44m2 l etőtér: 99,59 m2 Az ingatlan területén a lakóház mögött található a régi lakatos műhely. Az épület beton alappal és lábazattal, tégla falazattal és lapos tetővel lágy fedéssel épült. A műhely hasznos alapterülete; 52,0 m2. Az ingatlan közművesítettsége:vezetékes víz, villany, csatorna. A fent leírtak, valamint az ingatlanról közzétett fényképfelvételek tájékoztató jellegűek. Az ingatlan becsértékét a Monori Járásbíróság jogerős végzéssel állapította meg. Tájékoztatom a liciálókat és árverezőket, hogy AZ ADÓS SZEMÉLY ÉRTÉKESÍTÉST KÖVETŐEN FENNÁLLÓ KIKÖLTÖZÉSI KÖTELEZETTSÉGE TELJESÍTÉSÉNEK ELHALASZTÁSA IRÁNTI KÉRELMET TERJESZTETT ELŐ. A Monori Járásbíróság végzése szerint: Csiki Istvánné adós elleni végrehajtási ügyében a bíróság megállapítja, hogy az adós Vht. 154/A § szerinti kérelme határidőben érkezett. A Vht. 154/A. § (4) bekezdése szerint: A végrehajtást foganatosító bíróság az adósnak a – becsérték közlésének kézhezvételétől számított 15 napon belül előterjesztett – kérelmére az ingatlan elhagyására egyszeri halasztást adhat, ha az ingatlan a 147. § (3) és (4) bekezdésében foglaltaknak megfelel, és az adós az elhelyezését ideiglenesen sem tudja biztosítani. Nincs helye halasztásnak, ha az adóst az eljárás során korábban rendbírsággal sújtották, vagy kérelmére a bíróság legalább 6 hónapra a halasztásra is okot adó körülmény miatt a végrehajtást felfüggesztette. A Vht. 137. § (2) bekezdése szerint: "Nem terheli az ingatlant megszerző tulajdonos tulajdonjogát a haszonélvezeti jog - függetlenül attól, hogy az ingatlan-nyilvántartásba be van-e jegyezve -, ha annak jogosultja a végrehajtást kérő követelésének kielégítéséért felelős, vagy ha azt a jelzálogjog keletkezése után szerződéssel létesítették."

Ingatlan adatok

Kikiáltási ár 90636000
Minimum ár 45318000
Aktuális ár
Licit lépcső 906000
Árverési előleg 9063600
Licitálók száma 0
Licitek száma 0
Árverés kezdete 2024-07-28 00:00
Árverés vége 2024-09-26 16:00
Lejáratig hátralévő idő 9 nap 20 óra 0 perc
Végrehajtási ügyszám 801.V.0347/2021/184
Árverés azonosító 834540
Tulajdoni hányad 1/2+1/2=2/2 (1/1) (Nem feldolgozható)
Beköltözhető Igen
Sikeres árverés esetén sem törölhető jogok minden jog törölhető (tehermentes)
Sikeres árverés esetén sem köteles kiköltözni nincs ilyen személy
Cím 2230 Gyömrő, Andrássy utca 30.
Megye Pest
Település Gyömrő
Helyrajzi szám 2579
Besorolás lakóépület
Fekvés belterület
Művelési ág nincs
Bejegyzett földhasználat nincs
Épület típusok lakóház
Jogi jelleg nincs
Feldolgozva 2024-09-16 04:27:16

Licit napló

Még nem érkezett licit az ingatlanra

Ingatlan árverések környékbeli településeken

Licitálás

Az ingatlanra licitálni a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar oldalán lehetséges, személyes, végrehajtónál történő regisztráció után. Amennyiben érdekli ez a hirdetmény, a végrehajtási ügyszámra keresve megtalálhatja az MBVK oldalán az elektronikus ingatlan árverések között.

Hibás ingatlan árverés bejelentése

Amennyiben hibás hírdetményt talál, vegye fel a kapcsolatot velünk és eltávolítjuk azt. Az MBVK adatbázisából történő törléshez vegye fel a kapcsolatot az MBVK-val.