Térkép

Képek

Leírás

Az ingatlan leírása az adó- és értékbizonyítvány, valamint a tulajdoni lap alapján: Siófok belterület 4556 hrsz.; 627 m2. Az ingatlan lakóingatlannak minősül. Földszintes, alapozása beton, falazat tégla, tetőszerkezet cserép, zsindelyfólia, tetőtér beépítettség nincs, állapota közepes-gyenge, pince nincs, lakóépület területe 115 m2. Közművesítettség: vezetékes víz, gáz, villany, csatorna. Az ingatlan a központhoz közel, két forgalmas út kereszteződésében található. Az udvar rendezett, gondozott. A lakóépület külső falainak egy része felújításra került, másik része gyenge állapotú, repedezett, a vakolat hiányos. Kerítés van: drótháló, borostyánnal felfuttatva. Fentieken túlmenően az ingatlannal kapcsolatos, az ingatlan-nyilvántartásba be nem jegyzett tartozásokról, terhekről a végrehajtónak hivatalos tudomása nincs. A fotó tájékoztató jellegű, kérem ajánlattétel előtt győződjön meg személyesen az ingatlanról. Sikeres árverés esetén a bentlakó tulajdonostárs bírósági iratba foglalt kötelezettségvállalást tett, hogy az árverés időpontjától számított hatvan napon belül ingóságaitól kiürített állapotban az árverési vevő birtokába adja, az ingatlant elhagyja. A tulajdonostársakat elővásárlási jog illeti meg a bírósági végzésben foglaltak alapján is. Tájékoztatásul közlöm, hogy az elővásárlási jog gyakorlása az elektronikus árverési rendszerben előárverezési jogot jelent. Az előárverezésre jogosultat az árverésen az árverező jogállása illeti meg, ha igazolja a jog fennállását és teljesíti e törvénynek az árverezőre vonatkozó feltételeit. Az előárverezésre jogosult ebben az esetben – amellett, hogy az árverésen árverezőként is részt vehet – valamennyi vételi ajánlat vonatkozásában az árverés (és annak esetleges meghosszabbítását követő) befejezéséig a legmagasabb összegű, érvényes vételi ajánlattal megegyező összegű vételi ajánlat tételével gyakorolhatja előárverezési jogát.Ha az árverésen több előárverezésre jogosult vesz részt és az egyikük a legmagasabb összegű, érvényes vételi ajánlat vonatkozásában gyakorolja előárverezési jogát, a többi előárverezésre jogosult ugyanezen összegű vételi ajánlat vonatkozásában előárverezési jogot nem gyakorolhat, kizárólag magasabb összegű vételi ajánlatot tehet. Az előárverezési jog gyakorlásához a végrehajtói irodát fel kell keresnie az arra jogosultnak az árverés befejezése előtt megfelelő határidőben a regisztráció és az előárverezési jog rögzítése céljából. Az elektronikus árverési rendszeren kívül előárverezési jog nem gyakorolható: Vht. 123/A(6) bek. Az elővásárlási jog bírósági végrehajtás során az előárverezési jog alkalmazási körén kívül nem gyakorolható.

Ingatlan adatok

Kikiáltási ár 60000000
Minimum ár 60000000
Aktuális ár
Licit lépcső 600000
Árverési előleg 6000000
Licitálók száma 0
Licitek száma 0
Árverés kezdete 2024-03-05 00:00
Árverés vége 2024-05-04 09:00
Lejáratig hátralévő idő 1 nap 11 óra 4 perc
Végrehajtási ügyszám 152.V.0723/2022/18
Árverés azonosító 811753
Tulajdoni hányad 5/8+1/8+1/8+1/8=8/8 (Nem feldolgozható)
Beköltözhető Igen
Sikeres árverés esetén sem törölhető jogok minden jog törölhető (tehermentes)
Sikeres árverés esetén sem köteles kiköltözni nincs ilyen személy
Cím 8600 Siófok, Dózsa Gy. utca 31.
Megye Somogy
Település Siófok
Helyrajzi szám 4556
Besorolás lakóépület
Fekvés belterület
Művelési ág nincs
Bejegyzett földhasználat nincs
Épület típusok lakóház
Jogi jelleg nincs
Feldolgozva 2024-05-02 04:39:47

Licit napló

Még nem érkezett licit az ingatlanra

Licitálás

Az ingatlanra licitálni a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar oldalán lehetséges, személyes, végrehajtónál történő regisztráció után. Amennyiben érdekli ez a hirdetmény, a végrehajtási ügyszámra keresve megtalálhatja az MBVK oldalán az elektronikus ingatlan árverések között.

Hibás ingatlan árverés bejelentése

Amennyiben hibás hírdetményt talál, vegye fel a kapcsolatot velünk és eltávolítjuk azt. Az MBVK adatbázisából történő törléshez vegye fel a kapcsolatot az MBVK-val.