Térkép

Képek

Leírás

tulajdoni lap szerint kivett lakóház, udvar. Osztatlan tulajdonú ingatlan, három lakás található az ingatlanon. Rendeltetése lakás, földszintes, alapozása nincs, felvizesedett, salétromos, falazata váyog-tégla, tetőszerkezet pala-gyenge állapotú, életkora 90 év, állapota gyenge, pince nincs, 1 szoba, 1 komyha, kamra, 1 fürdőszoba+WC., előszoba, padlóburkolat mozaik-parketta, fűtése hagyományos, közművesítettsége vezetékes víz-villany, Városközpontban található ingatlan, 15-20 perc alatt elérhető élelmiszer és iparcikk boltok, óvoda,általános iskola, bankok. Ingatlanon három külön bejáratú lakás található, nincs társasházzá nyilvánítva. Az értékelt lakás a főépület harmadik ingatlan része, teljes egészében adós tulajdonát képezi. Külső-belső vakolat válik, alap nincs szigetelve, fűtés fatüzelésű kályha, vízhálózat felújítandó, tetőszerkezet gyenge, nyílászárók nem hőszigeteltek, telken belül nincs szennyvíz csatorna. Lakás elhanyagoltsága, vízhálózat elavultsága, fűtés ideiglenes megoldása az értékelt piaci értékének 20 %-os csökkenését eredményezi. Alapterület:49 m2. Az ingatlanról készült fénykép tájékoztató jellegű, ajánlattétel előtt személyesen győződjön meg az ingatlanról! Osztatlan közös tulajdonú ingatlan, három lakás található az ingatlanon. Az ingatlant Hatvan Város Önkormányzat Adóosztálya értékelte fel. Az értékelt lakás a főépület harmadik ingatlan része. A 2011.évi CCIX. törvény 51.§.(5) bek.- ha a víziközmű-szolgáltatónak a felhasználási helyre vonatkozóan korábbi közszolgáltatási szerződés alapján rendezetlen követelése áll fenn, akkor az adott felhasználási hely tekintetében az 58.§.(1)bek. szerint járhat el. Tájékoztatjuk az árverési ajánlattevőt, hogy amennyiben az ingatlanon vízszolgáltatást létesítettek és annak szolgáltatási helyén díjtartozá merül fel, ebben az esetben a bírósági végrehajtónak a követelés fennállásáról valamint a díjtartozás mértékéről nincs tudomása. A regisztrált árverező ezen tájékoztatások megismerése tudatában tesz vételi ajánlatot az adott ingatlanra. (Vht.145/C (3) bekezdés a.) szerinti lakóépület)

Ingatlan adatok

Kikiáltási ár 3436800
Minimum ár 3436800
Aktuális ár
Licit lépcső 69000
Árverési előleg 343680
Licitálók száma 0
Licitek száma 0
Árverés kezdete 2023-10-12 00:00
Árverés vége 2023-12-11 16:00
Lejáratig hátralévő idő 1 nap 17 óra 2 perc
Végrehajtási ügyszám 0765.HV.0716/2017/180
Árverés azonosító 788009
Tulajdoni hányad 144/2784 (5%)
Beköltözhető igen
Sikeres árverés esetén sem törölhető jogok minden jog törölhető (tehermentes)
Sikeres árverés esetén sem köteles kiköltözni nincs ilyen személy
Cím 3000 Hatvan, Mártírok útja 18 /3
Megye Heves
Település Hatvan
Helyrajzi szám 5209
Besorolás lakóépület
Fekvés belterület
Művelési ág nincs
Bejegyzett földhasználat nincs
Épület típusok lakóház
Jogi jelleg nincs
Feldolgozva 2023-12-09 04:18:40

Licit napló

Még nem érkezett licit az ingatlanra

Ingatlan árverések környékbeli településeken

Licitálás

Az ingatlanra licitálni a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar oldalán lehetséges, személyes, végrehajtónál történő regisztráció után. Amennyiben érdekli ez a hirdetmény, a végrehajtási ügyszámra keresve megtalálhatja az MBVK oldalán, az ingatlan árverések között.

Hibás ingatlan árverés bejelentése

Amennyiben hibás hírdetményt talál, vegye fel a kapcsolatot velünk és eltávolítjuk azt. Az MBVK adatbázisából történő törléshez vegye fel a kapcsolatot az MBVK-val.