Térkép

Képek

Leírás

tulajdoni lap szerint kivett lakóház, udvar. Földszintes, alapozása gyenge, felvizesedett, falazata tégla, tetőszerkezet pala-gyenge, életkora kb. 95 év, állapota- gyenge-bontásra érett, pince nincs, alapterülete kb.79 m2. helyiségei: 2 szoba, 1 konyha, 1 kamra, 1 fürdőszoba, 1 előszoba, padlóburkolat: mozaik-parketta, fűtése: hagyományos, közművesítettsége: vezetékes víz-villany. Városközpontban található ingatlan, 10-15 perc alatt elérhető élelmiszer és iparcikk boltok, óvoda, általános iskola, bankok, kórház, rendelőintézet, az ingatlanon négy külön bejáratú lakás található, nincs társasházzá nyilvánítva. Utcafronti épület tetőszerkezete leégett, tető szerkezet ideiglenesen borított, épületet életveszélyessé nyilvánították. Az utcafronti épületben található két lakás födém beázott. Az értékelt lakás utcafronti főépület első ingatlan része, külső-belső vakolata válik, fal vizesedik, nyílászárók eredetiek, fürdőszoba korszerűsítést igényel, elektromos hálózat felújítandó. Az udvari bejáratú lakás födém részben sérült, gangteteje feldúcolva. Az ingatlan udvara elhanyagolt, építési törmelék szétszórva. Az ingatlanról további információ nem áll rendelkezésre. Az ingatlant Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal Adóosztálya értékelte fel. Az ingatlanról készült fénykép tájékoztató jellegű, ajánlattétel előtt személyesen győződjön meg az ingatlanról. Sikeres árverés esetén Oláh Lajos javára bejegyzett holtigtartó haszonélvezeti jog törlésre kerül. A 2011.évi CCIX.törvény 51.§.(5)bek.- ha a vízi-közmű szolgáltatónak a felhasználási helyre vonatkozóan korábbi közszolgáltatási szerődés alapján rendezetlen követelése áll fenn, akkor az adott felhasználási hely tekintetében az 58.§.(1)bek.szerint járhat el. Tájkoztatjuk az árverési vevőt, hogy amennyiben az ingatlanon vízszolgáltatást létesítettek és annak szolgáltatási helyén díjtartozás merül fel, ebben az esetben a bírósági végrehajtónak a követelés fennállásáról valamint a díjtartozás mértékéről nincs tudomása. A regisztrált árverező ezen tájékoztatások megismerése tudatában tesz vételi ajánlatot az adott ingatlanra. (Vht.145/C (3) bekezdés a.) szerinti lakóépület)

Ingatlan adatok

Kikiáltási ár 3617859
Minimum ár 3617859
Aktuális ár
Licit lépcső 72000
Árverési előleg 361786
Licitálók száma 0
Licitek száma 0
Árverés kezdete 2023-01-27 00:00
Árverés vége 2023-03-28 09:00
Lejáratig hátralévő idő Az árverésnek vége
Végrehajtási ügyszám 0765.V.1019/2020/97
Árverés azonosító 742823
Tulajdoni hányad 952/2784 (34%)
Beköltözhető igen
Sikeres árverés esetén sem törölhető jogok minden jog törölhető (tehermentes)
Sikeres árverés esetén sem köteles kiköltözni nincs ilyen személy
Cím 3000 Hatvan, Mártírok útja 18
Megye Heves
Település Hatvan
Helyrajzi szám 5209
Besorolás lakóépület
Fekvés belterület
Művelési ág nincs
Bejegyzett földhasználat nincs
Épület típusok lakóház
Jogi jelleg nincs
Feldolgozva 2023-03-30 04:24:29

Licit napló

Még nem érkezett licit az ingatlanra

Ingatlan árverések környékbeli településeken

Licitálás

Az ingatlanra licitálni a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar oldalán lehetséges, személyes, végrehajtónál történő regisztráció után. Amennyiben érdekli ez a hirdetmény, a végrehajtási ügyszámra keresve megtalálhatja az MBVK oldalán, az ingatlan árverések között.

Hibás ingatlan árverés bejelentése

Amennyiben hibás hírdetményt talál, vegye fel a kapcsolatot velünk és eltávolítjuk azt. Az MBVK adatbázisából történő törléshez vegye fel a kapcsolatot az MBVK-val.