Térkép

Képek

Leírás

Földszintes. Alapozás: vegyes, Szigetelés: gyenge. Falazata: vályog, betonblokk lábazat. Tetőszerkezet: fűrészelt fa, sátortető, hornyolt cserép, esőcsatorna nélkül, javítandó állapot. Alapterület: 65 m2. Állapota: közepes. Helyiségei: 1 szoba, 1 félszoba, konyha, kamra, fürdőszoba, nyitott két végén zárt terasz. Fűtés: nincs (volt gáz, egyedi központi fűtés, hő leadás radiátorokkal) Közművesítettsége: vezetékes víz, gáz, villany, szennyvízcsatorna (közművek kikötve) Melléképület: volt üzlethelyiség, tároló helyiség. Falazata vályog, tégla. Asszimetrikus nyeregtetővel, cserép héjalással, javítandó állapotban. Befelé féltető, bitumenes zsindellyes fedve.Területe: 60 m2. Teljes közművekkel ellátott az ún. tároló épületrész, beton padozattal, nyitott terasszal. A kazánkémény a két épület találkozásánál épült. Az évek óta nem működő üzlethelyiség a Báthori utca felőli utcafronta épült, ide nyíló ajtóval, felújítást karbantartást igénylő állapotban. Az ingatlan szabályos téglalap alakú, két utcára járó telken található, a telek egyik végén régen üzletként használt épülettel, a belső végén lévő utcafrontra épített lakóházzal, karbantartást igénylő állapotban, a város központjához közel. A volt üzlet felőli részen trapézlemez, a lakóház mellett deszkakerítés látható javítandó állapotban. Eredményes árverés esetén a közüzemi szolgáltatókkal kötendő új szerződések megkötése a szolgáltatók saját szabályozása alapján történik. A végrehajtási eljárás erre nem terjed ki, az esetleges közműtartozásokról az eljáró végrehajtónak nincs információja. Az ingatlanról készült képfelvétel tájékoztató jellegű, ajánlattétel előtt kérem győződjön meg személyesen az ingatlanról. (Vht.145/C (3) bekezdés a.) szerinti lakóépület)

Ingatlan adatok

Kikiáltási ár 12000000
Minimum ár 12000000
Aktuális ár
Licit lépcső 120000
Árverési előleg 1200000
Licitálók száma 0
Licitek száma 0
Árverés kezdete 2020-11-23 00:00
Árverés vége 2021-01-22 18:00
Lejáratig hátralévő idő Az árverésnek vége
Végrehajtási ügyszám 301.V.0667/2013/231
Tulajdoni hányad 1/2+1/2 (100%)
Beköltözhető igen
Sikeres árverés esetén sem törölhető jogok minden jog törölhető (tehermentes)
Sikeres árverés esetén sem köteles kiköltözni nincs ilyen személy
Helyrajzi szám 7118
Besorolás lakóépület
Fekvés belterület
Művelési ág nincs
Bejegyzett földhasználat Nincs megadva
Épület típusok lakóház
Jogi jelleg nincs
Feldolgozva 2021-01-23 18:34:27

Licit napló

Nem érkezett még licit az ingatlanra

Licitálás

Az ingatlanra licitálni a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar oldalán lehetséges, személyes, végrehajtónál történő regisztráció után. Amennyiben érdekli ez a hirdetmény, a végrehajtási ügyszámra keresve megtalálhatja az MBVK oldalán, az ingatlan árverések között.

Hibás ingatlan árverés bejelentése

Amennyiben hibás hírdetményt talál, vegye fel a kapcsolatot velünk és eltávolítjuk azt. Az MBVK adatbázisából történő törléshez vegye fel a kapcsolatot az MBVK-val.