Térkép

Képek

Leírás

Belterületi 487 m2-es telken található lakóingatlan. Vezetékes vízzel, villannyal, gázzal, csatornával ellátott. Kerítése kő, vas. Kiépített, pormentes úttal megközelíthető. Falazata tégla, a tetőzet héjazata cserép. A 2003. május 29-én kelt használati megállapodás szerint az ingatlanon 2 lakás céljára szolgáló felépítmény található. Az utcafronthoz közelebbi lakóház kizárólag Döndőné Kaló Erzsébet használatában és birtokában van. Az utcafrontról nézve távolabbi - a hátsó telekhatáron létesített - lakás céljára szolgáló felépítményrész kizárólag a másik tulajdonos használatában van. A lakás céljára szolgáló felépítmények külön bejárattal rendelkeznek. Az utcafronthoz közelebb lévő felépítményrész birtoklását és használatát magában foglaló tulajdoni hányad tulajdonosa köteles az utcafronttól távolabb lévő önálló felépítményrészt birtokló és használó tulajdonos részére a bejárást biztosítani az utcafronttól nézve jobb oldali telekhatár teljes hosszában, a telekhatártól számított 0,6 méter szélességű bejárón. Az ingatlan közös kapubejárattal rendelkezik.Az utcafronti telekhatár és az utcafronhoz közelebbi felépítmény - utcafronti telekhatárhoz közelebbi -, és az utcafronti telekhatárral párhuzamos falsíkja által határolt beépítetlen terület - az ingatlan teljes szélességében - kizárólag Döndőné Kaló Erzsébet használatában és birtokában van. A lakás céljára szolgáló felépítmények által határolt beépítetlen földterület - az ingatlan teljes szélességében a másik tulajdonos kizárólagos használatában és birokában van. Az ingatlanon 2 tároló céljára szolgáló felépítmény került felépítésre. Az ingatlanon elhelyezkedő, az utcafrontról nézve jobb oldali tárolóhelyiség kizárólag döndőné Kaló Erzsébet használatában és birtokában van, az utcafrontról nézve baloldali tároló helyiség kizárólag a másik tulajdonos használatában és birtokában van. A tároló helyiségekhez külön-külön létesített kapukon, az utcafrontról közvetlenül történik a bejárás. Az ingatlanon 2 kazánház céljára szolgáló felépítmény került felépítésra. Az ingatlanon elhelyezkedő, az utcafronthoz közelebbi helyiség kizárólag Döndőné Kaló Erzsébet használatában és birtokában van, az utcafronttól távolabbi kazánházhelyiség kizárólag a másik tulajdonos használatában és birtokában van. A két kazánház külön-külön létesített bejárattal rendelkezik. A fenti megállapodás a jogutódokra is kiterjed. (Vht.145/C (3) bekezdés a.) szerinti lakóépület)

Ingatlan adatok

Kikiáltási ár 12175000
Minimum ár 12175000
Aktuális ár
Licit lépcső 122000
Árverési előleg 1217500
Licitálók száma 0
Licitek száma 0
Árverés kezdete 2020-08-20 00:00
Árverés vége 2020-10-19 11:00
Lejáratig hátralévő idő Az árverésnek vége
Végrehajtási ügyszám 012.V.2815/2011/211
Tulajdoni hányad 1/2 (50%)
Beköltözhető igen
Sikeres árverés esetén sem törölhető jogok minden jog törölhető (tehermentes)
Sikeres árverés esetén sem köteles kiköltözni nincs ilyen személy
Helyrajzi szám 182948
Besorolás lakóépület
Fekvés belterület
Művelési ág nincs
Bejegyzett földhasználat Nincs megadva
Épület típusok nincs
Jogi jelleg nincs
Feldolgozva 2020-10-21 04:11:44

Licit napló

Nem érkezett még licit az ingatlanra

Licitálás

Az ingatlanra licitálni a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar oldalán lehetséges, személyes, végrehajtónál történő regisztráció után. Amennyiben érdekli ez a hirdetmény, a végrehajtási ügyszámra keresve megtalálhatja az MBVK oldalán, az ingatlan árverések között.

Hibás ingatlan árverés bejelentése

Amennyiben hibás hírdetményt talál, vegye fel a kapcsolatot velünk és eltávolítjuk azt. Az MBVK adatbázisából történő törléshez vegye fel a kapcsolatot az MBVK-val.