Lakást árverésről?

licit.info

2017-03-01 16:21

Azon gondolkoznál, hogy árverésen vásárolj ingatlant? Mert az árverésről tudod, hogy olcsón lehet vásárolni? Sajnos ez nem mindig igaz, mielőtt belevágnál, érdemes kicsit utánamenni a témának. Vagyis az első és legfontosabb feladat az információgyűjtés. Tudni kell, (1) hogyan megy a folyamat és mégis (2) milyen árra lehet számítani a végén.

Licitálás folyamata

A licitálási folyamat egyszerű, sok helyen le van írva, ezt végig lehet gyorsan bogarászni, például az MBVK tájékoztatójában.

Mi lesz az ingatlan ára?

A nehezebb feladat azt kitalálni, hogy mégis megéri-e belekezdeni egy árverésbe, vagy sem, mert úgyis elszállnak majd az árak. A LICIT.INFO ezen próbál segíteni, ugyanis adatbányászati és elemzési módszerekkel azt jelzi előre, hogy mennyi lesz az adott árverési ingatlan (vagy ingóság) ára a licit után. Az előrejelzés során figyelembe veszünk minden múltbéli eseményt, vagyis például hogy milyen az ingatlan elhelyezkedése, típusa, és a minimálára, így következtetni tudunk arra, hogy várhatóan hol áll meg a licit.

Ha érdekelne akár egy ingatlan várható ára, vagy akár egy egész régióban, hogy milyen árakon keltek el, vagy kelnek várhatóan el az ingatlanok a jövőben, keress bennünket az elérhetőségeket és elküldjük a kért elemzést.